Organisera hemmet med SmartStore™ Essence

SmartStore™ Essence är en serie moderna förvaringskorgar. Den lätta och luftiga designen gör de här korgarna till ett måste för vardagsförvaring.

 

Skapa ordning och reda hemma

SmartStore™ Essence erbjuder praktiska och stilrena förvaringslösningar för hemmets alla rum. Korgarna är perfekta för att förvara mindre saker som du använder ofta och vill ha lättåtkomliga, och inte utspridda i hemmet. De smidiga handtagen gör det lätt att flytta korgarna.

A woman inserting kids toy to SmartStore Essence storage basket
SmartStore Essence storage baskets in a hallway
SmartStore Essence storage baskets on a shelf

Fyra färger i fyra storlekar

SmartStore™ Essence finns i fyra moderna färger; den klassiska vita, harmoniskt ljusgröna Beach Grass, mjuka Lavendel och lugna gråblå Sea Salt. Välj mellan fyra olika storlekar, Large, Medium, Small, och Slim. Mixa och matcha de olika färgerna och storlekarna så du får en kombination som passar just dig!

SmartStore Essence Baskets under a living room table, in the background a woman knitting on the couch

Perfekt för att lösa vardagens förvaringsbehov

Essence-korgarna är designade för att skapa ordning och reda och göra vardagen lite enklare. Använd dem för att förvara strumpor och underkläder, smink, pysselsaker, kontorsmaterial, leksaker, eller något helt annat som du vill ha lättåtkomligt och välorganiserat.

Korgarna är tåliga och kan användas där du behöver dem, oavsett om det är hallen, barnkammaren, vardagsrummet, badrummet eller tvättstugan.

SmartStore Essence storage baskets in bathroom

Tillverkade i Sverige av återvunnen plast

SmartStore™ Essence tillverkas i vår fabrik i småländska Tingsryd av återvunnen plast. Orthex mål är att ständigt öka användningen av förnybart och återvunnet material i produktionen av nya produkter. Vi siktar mot att ha en koldioxidneutral produktion år 2030.

En viktig del av hållbarhetsarbetet är långlivade produkter, och därför kommer Essence-korgarna med 10-års garanti. Läs mer om Orthex hållbarhetsarbete här.